Mikä ihmeen Luotettava Kumppani?

trust.jpg

Yksi puhuu Luotettavaksi Kumppaniksi liittymisestä, toinen tilaajavastuuseen liittymisestä, kolmas rekisteröitymisestä ja neljäs jostain muusta. Jos haluat saada tilaajavastuutietosi sähköisiksi ja näppärästi haettaviksi, on Luotettava Kumppani sinulle oikea palvelu.

 

Mutta millainen palvelu Luotettava Kumppani oikein on?

Luotettava Kumppani on Suomen Tilaajavastuu Oy:n tarjoama sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään ja arkistoidaan Luotettaviksi Kumppaneiksi liittyneiden yritysten tilaajavastuutiedot. Tiedot ovat nähtävissä sähköisesti Raportti-palvelussamme, ja ne voi vaikka ladata ja tallentaa sieltä itselleen.

Luotettavaksi Kumppaniksi liitytään täyttämällä valtakirjasopimus. Sopimuksella valtuutetaan Suomen Tilaajavastuu Oy hakemaan ja päivittämään yrityksen tilaajavastuutiedot eri rekistereistä.

Jos tiedoissa on puutteita, niistä lähetetään asiakkaalle ilmoitus sähköpostitse.

Miten Luotettava Kumppani toimii?

Luotettavaksi Kumppaniksi liittyneen yrityksen tiedot tallennetaan sähköiseen palveluun. Palvelussa Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedoista luodaan raportti, jota voi tarkastella pdf-muotoisena.

Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuuraportteja voi tarkastella ilmaiseksi Tilaajavastuun verkkosivuijen Raportti-palvelussa. Tämä säästää aikaa sekä tilaajilta että toimittajilta: Toimittajan ei tarvitse keräillä tietoja eri lähteistä ja toimittaa niitä erikseen kaikille tilaajilleen. Tilaaja puolestaan voi tarkastaa toimittajan tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä eikä hänen välttämättä tarvitse arkistoida niitä paperisina, jos hän käyttää tietojen seurantaan Valvoja-palveluamme.

Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa.

Mitä hyötyä Luotettavasta Kumppanista on?

Luotettava Kumppani säästää aikaa ja rahaa sekä tilaajalta että toimittajalta: voit laskea hyötysi laskurimme avulla.

Palvelu helpottaa yrityksesi hallinnollista työtä ja osoittaa yrityksesi olevan rehti toimija, joka hoitaa velvoitteensa. Luotettavia Kumppaneita on jo noin 53 600!

Testaa oletko Luotettava Kumppani?


Saila Marttila

Saila Marttila

Saila on suomen kielen maisteri ja ilopilleri, joka kirjoittaa vierailevana kirjoittajana blogissamme palveluistamme ja ajankohtaisista asioista. Saila työskenteli Tilaajavastuulla vuosina 2015-2017.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa