Mitä Luotettava Kumppani -jäsenyys sisältää?

Mitä Luotettava Kumppani -jäsenyss sisältää?

Luotettava Kumppani -palvelun jäsenyys on monelle yrittäjälle hyödyllinen. Sen avulla saat hoidettua tilaajavastuulakiin liittyvät velvoitteesi helposti kuntoon, säästäen samalla arvokasta työaikaasi. Jäsenyydestä saat myös selkeää kilpailuetua, sillä monella työtä tilaavalla yrityksellä Luotettava Kumppanuus on edellytys sopimuksen tekemiselle. Tässä pähkinänkuoressa, mitä jäsenyys sisältää:

Luotettava Kumppani -raportti

Luotettava Kumppani -palvelun avulla saat tilaajavastuutietosi maksuttomasti kaikkien haettavaksi sekä kaikki tilaajavastuulakiin liittyvät tärkeät tiedot kätevästi yhdellä raportilla. Raportti-palvelussa on yli 136 500 rekisteröitynyttä käyttäjää, ja vuosittain raportteja haetaan järjestelmästä yli yhdeksän miljoonaa. Palvelu on siis ahkerassa käytössä!

Raporttia voit hyödyntää tarjouspyynnöissäsi sekä niiden liitteenä. Luotettava Kumppani -raportilla tiedot ovat aina ajan tasalla, sillä suoraan tietolähteistä saatavat tiedot, kuten TyEL- ja verojenmaksutiedot, päivittyvät tietolähteestä riippuen vähintään kolmen kuukauden välein. Osa vapaaehtoisista tiedoista ei päivity raportille automaattisesti, esimerkiksi vastuuvakuutustiedon lisäämiseksi tarvitsemme voimassaolevan todistuksen.

Luotettava Kumppani -raportissa on:
  • kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot
  • tiedot mahdollisesta vastuuvakuutuksesta
  • RALA-pätevyystodistus, mikäli yrityksellä on sellainen
  • Bisnode-ratinglogon (AAA-C), mikäli yrityksellä on sellainen
  • tiedot mahdollisista liikenneluvista
  • mahdollinen Suomen Vahvimmat -sertifikaatti ja
  • mahdolliset potilasvakuutustiedot.

Lisätietoa Luotettava Kumppani -raportista löydät täältä.

Luotettava Kumppani -tunnus

Luotettavana Kumppanina saat käyttöösi Luotettava Kumppani -tunnuksen, jota voi hyödyntää monella tapaa. Tunnusta voit käyttää muun muassa markkinointimateriaaleissasi, voit liimata tunnuksen tarrana autoosi, työkalupakkiisi tai liikkeesi ikkunaan.

Voit myös käyttää sitä sähköpostiviestisi allekirjoituksen yhteydessä tai Luotettava Kumppani -raportin tavoin tarjouspyynnöissäsi. Vihreällä tunnuksella saat näkyvyyttä ja viestit kätevästi Luotettava Kumppani -jäsenyydestäsi. Luotettava Kumppani on myös tilaajalle vaivaton vaihtoehto, sillä Luotettavalta Kumppanilta tilatessaan tilaaja välttyy tilaajavastuutietojen käsin tehtävältä kokoamiselta.

Näkyvyyttä Zeckit-haussa

Luotettavana Kumppanina saat lisänäkyvyyttä Tilaajavastuun uraauurtavassa Zeckit-palvelussa, josta löytyvät kaikkien Suomen yritysten kattavat perustiedot sekä yrityksistä annetut arviot, joita asiakkaat ovat voineet palvelun kautta antaa.

Zeckitin avulla voit esimerkiksi tarkastaa yhteistyökumppanisi taustat ja asiakkaittesi yrityksestäsi tekemät arvioinnit. Yrityksesi Luotettava Kumppani -jäsenyys näkyy hakutuloksissa sekä yrityksesi selvityksellä. Käyttäjä voi myös halutessaan rajata hakutuloksia vain Luotettava Kumppani -yrityksiin ja Luotettavista Kumppaneista on palvelussa saatavilla enemmän taustatietoja, kuin yrityksistä, jotka eivät palveluun kuulu.

Niinpä kuluttaja tai yhteystyökumppani näkee heti yhdellä silmäyksellä kaiken oleellisen tiedon yrityksestäsi. Internetsivuillesi upotettavan Zeckit-widgetin avulla saat myös kerättyä helposti ja ilmaiseksi asiakaspalautetta, jota voit jakaa halutessasi edelleen sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää, miten hyödyt Luotettavasta Kumppanuudesta


Milla Pesonen

Milla Pesonen

Milla on valtiotieteiden maisteri ja media-alan ammattilainen, jonka taitavissa hyppysissä syntyy niin kirjoitettua kuin visuaalistakin viestintää. Milla liittyi Tilaajavastuun joukkoihin loppuvuodesta 2017.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa