Digitaalisella käyntikortilla näkyvyyttä yrityksellesi - ilmaiseksi!

zeckit_kayntikortti.jpg

Oletko saanut hyvää asiakaspalautetta, mutta sinulla ei ole sopivaa kanavaa sen julkaisemiselle? Zeckit auttaa! Haluaisitko erottua positiivisesti kilpailijoistasi, ja näin auttaa kuluttajia valitsemaan juuri sinun yrityksesi? Zeckitistä voit ladata yrityksellesi ilmaisen digitaalisen käyntikortin, jolla lisäät näkyvyyttäsi helposti.

Zeckit on uusi, maksuton palvelu, jossa asiakkaat voivat arvioida yrityksiä. Arviointimahdollisuuden lisäksi sivustolta on saatavilla Zeckit-selvitys kaikista suomalaisista yrityksistä. Selvityksessä näkyvät esimerkiksi tiedot yrityksen työntekijöiden määrästä, liikevaihdosta ja kuulumisesta ALV-, työnantaja- ja ennakkoperintärekisteriin. Tarkemman erittelyn Zeckit-selvityksen sisällöstä löydät täältä. Luotettavat Kumppanit saavat palvelussa lisänäkyvyyttä, koska niiden osalta tietoja on saatavilla laajemmin.

Kun yrityksesi tiedot ovat helposti kuluttajien saatavilla, teet yritystoiminnastasi läpinäkyvää ja osoitat, että yhteiskunnalliset vastuut ovat yrityksellesi tärkeitä. Sen lisäksi arviot ovat merkittävässä roolissa kuluttajien päätöksenteossa, kuten esimerkiksi Tripadvisorissa. Zeckitistä saatavassa digitaalisessa käyntikortissa näkyvät yrityksesi saamat arviot, jotka toimivat samalla yrityksesi referensseinä. Kun hyödynnät saamiasi arvioita sosiaalisessa mediassa, kuluttajien on helppo valita juuri sinun yrityksesi kaikkien palveluntarjoajien joukosta!

 

Liitä sinäkin digitaalinen käyntikortti nettisivuillesi!

Zeckit-sivustolta saat ladattua yrityksesi nettisivuille digitaalisen käyntikortin maksutta! Käyntikortista näkyy myös se, onko yritys Luotettava Kumppani. Käyntikortin kautta voi tykätä yrityksestä tai arvioida sen. Kokeile itse vaikka arvioimalla Tilaajavastuu!

Arvioiden antaminen vaatii kirjautumisen Facebook-, Google- tai Zeckit -tunnuksilla. Näin vältämme asiattomien palautteiden antamisen. Käyttäjä voi antaa yritykselle vain yhden arvion, mutta sitä on mahdollista muuttaa. Voit vaikuttaa arvioihin tarjoamalla hyvän asiakaskokemuksen ja virheen sattuessa korjaamalla tilanteen.

Zeckit-käyntikortin arviointimahdollisuus osoittaa kuluttajille, että kuuntelet asiakkaitasi ja haluat ottaa heidän mielipiteensä huomioon.

Zeckit auttaa yritystäsi saamaan myös lisänäkyvyyttä. Zeckit-selvityksesi löytyy seuraavista kanavista: Sentraalin 0100100, Suomelan Tekijät, Duunitori, Luotettava Kauneus, Löydä Sähkömies ja Turun kaupunki.

Lataa täältä ohjeet, miten liität Zeckit-käyntikortin verkkosivuillesi


Saila Marttila

Saila Marttila

Saila on suomen kielen maisteri ja ilopilleri, joka kirjoittaa vierailevana kirjoittajana blogissamme palveluistamme ja ajankohtaisista asioista. Saila työskenteli Tilaajavastuulla vuosina 2015-2017.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa