02.02.2017

Uudistuksia Työmaarekisteriin

Viime kuukausina kehittäjämme ovat paiskineet töitä hartiavoimin palveluidemme parantamisen parissa. Kova työ on tuottanut hedelmää, ja iloksemme olemme voineet tuoda Työmaarekisteri-palveluun lukuisia sen käyttöä helpottavia päivityksiä sekä kokonaan uusia ominaisuuksia. Nyt minulla onkin ilo kirjoittaa lyhyt yhteenveto siitä, miten olemme uudistaneet Työmaarekisteriä viime kuukausina.

Lue lisää
24.01.2017

Miksi kannattaa olla Luotettava Kumppani?

Tilaajasi tai yhteistyökumppanisi on saattanut suositella yrityksellesi Luotettavaksi Kumppaniksi liittymistä. Olet ehkä miettinyt, miksi ihmeessä sinun kannattaisi liittyä ja onko palvelusta edes hyötyä yrityksellesi. No, onko Luotettava Kumppani -palveluun kuulumisesta sitten hyötyä yritykselle? Kysyimme asiaa Luotettavilta Kumppaneilta itseltään. Tässä joitakin tavallisimpia kyselyn kautta saamiamme kommentteja:

Lue lisää
22.03.2016

Luotettava Kumppani -kirje ärsyttää!

Innoissani lähdin suunnittelemaan uudessa pestissäni, Suomen Tilaajavastuun markkinoinnissa, yrityksellemme syksyn markkinointikampanjaa. Korvat punottaen löysin itseni lukemasta yrityksestämme kirjoitettuja yleisönosastonkirjoituksia: vastaan tuli riistoa, huijausta ja pakottamista. Asiakkailla ei tuntunut olevan mitään hyvää sanottavaa, vaan Suomen Tilaajavastuuta kutsuttiin perusteettomaksi puljuksi, välistävetäjäksi ja valvovaksi isoveljeksi.

Miten ihmeessä Luotettava Kumppani -palvelua tarjoava yritys on joutunut näin väärinymmärretyksi ja asiakkaiden hampaisiin?

Lue lisää

Pysy aina ajan tasalla ja tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Suosituimmat kirjoitukset

Viimeisimmät kirjoitukset