Helppoa kuin heinänteko: tilaajavastuutiedot yhdellä raportilla!

Mik_on-_Tilaajavastuuraportti.jpg

Jo tutuksi tulleen Luotettavan Kumppanin yhteydessä mainitaan usein myös Raportti-palvelu. Rakkaalla raportilla on monta nimeä, kuten Tilaajavastuu.fi-raportti tai Luotettava Kumppani -raportti. Mutta mikä tämä mystinen raportti oikein on? Mitä tietoja se sisältää ja mistä sen saa?

Raportteja voi hakea Tilaajavastuu-verkkosivuilta, joille voi luoda yritystilin ilmaiseksi. Tilin luomista varten tarvitset y-tunnuksen ja yrityksesi osoitetiedot. Tilin luomisen yhteydessä saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen olet valmis käyttämään Raportti-palvelua.

On hyvä huomioida, että pelkkä Raportti-palveluun kirjautuminen ei vielä liitä yritystäsi Luotettavaksi Kumppaniksi. Jos haluat myös liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi, se edellyttää valtakirjasopimuksen täyttämistä ja allekirjoittamista.

Raportti-palvelusta voit hakea y-tunnuksella ilmaiseksi kaikkien Luotettavien Kumppanien tilaajavastuuraportit ja Luotettava Kumppani -valtakirjan käsittelyn jälkeen myös omasi!

Luotteva Kumppani -raportti sisältää:

Miten haen Luotettava Kumppani -raportin?

Luotettavien Kumppaneiden raportit voi hakea palvelusta maksuttomasti. Myös yritysten, jotka eivät ole Luotettavia Kumppaneita, raportteja voi hakea yrityksen nimellä tai Y-tunnuksella. Nämä raportit ovat kuitenkin maksullisia.

Ilmainen yritysraportti on poimittavissa palvelusta heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Kirjaudu sisään ja hae yritystä nimellä tai Y-tunnuksella: tadaa, raportti on nähtävillä ja ladattavissa palvelusta!

Jos olet juuri liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi, yrityksesi raportti on aluksi tietoja odotetaan -tilassa. Tässä tilassa raportti on aina, jos tietoja vielä odotetaan jostakin tietolähteestä. Vero- ja eläkevakuutustiedot päivittyvät järjestelmäämme noin viikon kuluessa.

Jos haluat, voit nopeuttaa tietojesi päivittymistä toimittamalla asiakaspalveluumme alle 10 päivää vanhan TyEL-vakuutuksen virallisen voimassaolo- ja maksutodistuksen sekä alle 10 päivää vanhan verovelkatodistuksen. Lisäksi kannattaa toimittaa alle kolme kuukautta vanha tapaturmavakuutustodistus. Vastuuvakuutustiedot ovat vapaaehtoinen lisätieto: halutessasi voit toimittaa myös vastuuvakuutustodistuksen.

Voit hyödyntää Luotettava Kumppani -raporttiasi esimerkiksi laittamalla sen tarjouksesi liitteeksi. Näin osoitat jo tarjousvaiheessa, että yrityksesi on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa – rehellinen yrittäjä voittaa aina!

Katso, miten otat palvelustamme kaikki hyödyt irti!

 


Saila Marttila

Saila Marttila

Saila on suomen kielen maisteri ja ilopilleri, joka kirjoittaa vierailevana kirjoittajana blogissamme palveluistamme ja ajankohtaisista asioista. Saila työskenteli Tilaajavastuulla vuosina 2015-2017.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa