Raportti ♥️ Zeckit

 Raportti PRO sydän Zeckit

Oletko jo käynyt tutustumassa uudistuneeseen Raportti-palveluumme? Jos olet, niin olet saattanut huomata, että Luotettava Kumppani -tietojen lisäksi raporttihaussa näytetään myös haetun yrityksen Zeckit-tietoja. Zeckit on Tilaajavastuun yrityshakupalvelu, josta löytyvät kaikki Suomen yritykset taustaselvityksineen ja asiakasarvioineen.

Tietoja päätöksenteon tueksi

Raportti-palvelussa näkyvässä Zeckit-widgetissä kerrotaan yrityksen perustietoja, kuten työntekijämäärä, ikä ja liikevaihto. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä päätöksentekoa ajatellen, kun suhteutat yrityksen koon oman urakkasi kokoon ja arvoon. Laajempaa tietoa yrityksestä saat avaamalla yrityksen selvityksen. Jos Raportti-palvelussa haettu yritys on tilannut Zeckitin Active-palvelun, pääsee widgetistä tutustumaan myös yrityksen digitaaliseen esitteeseen.

Widgetin kautta pääset myös antamaan hakemastasi yrityksestä arvion, joka näytetään Zeckitissä. Arvio tehdään tunnistautuneena, joten annettu arvio on aina luotettava. Arvion tehneen henkilön tietoja ei näytetä palvelussa, vaan ainoastaan arvion antaneen henkilön etunimi tulee näkyville.

Zeckit täydentää Luotettavaa Kumppania

Luotettava Kumppani -raportilla ja Zeckit-selvityksessä on osittain samoja tietoja. Luotettava Kumppani -raportti sekä itse Raportti-palvelu on tarkoitettu tilaajavastuulain vaatimusten täyttämiseen. Zeckit-palvelussa näkökulma on niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaan riskienhallinta. Palvelut täydentävät toisiaan, ja Zeckitin yrityshaussa pystyy rajaamaan hakutulokset näyttämään ainoastaan Luotettava Kumppani -yritykset.

Käy katsomassa mitä yrityksestäsi Zeckit-palvelussa kerrotaan ja oletko saanut asiakasarvioita. Muistathan aina pyytää asiakkaitasi arvioimaan yrityksesi, sillä asiakasarviot ja -referenssit ovat yrityksesi tärkein myyntivaltti!

Tutustu Raportti PRO -palveluun


Laura Aho

Laura Aho

Laura on Tilaajavastuu-palveluiden asiantuntija. Hän tuntee tilaajavastuuasiat läpikotaisin, ja on ahkerana työntekijänä ihana lisä työyhteisöömme.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa