Näytä Bisnoden luottoluokitus Tilaajavastuun palveluissa

Näytä Bisnoden luottoluokitus Tilaajavastuun palveluissa

Luotettava Kumppani -palvelu auttaa yrityksiä hoitamaan tilaajavastuulain velvoitteet. Zeckit-palvelun avulla voi selvittää kaikkien Suomen yritysten taustatiedot ja asiakasarviot. Voit jatkossa ostaa yrityksesi luottoluokituslogon molempiin palveluihin yhdellä kertaa ja yhteishintaan, mikä varmistaa, että luottoluokituksesi on näkyvillä mahdollisimman monessa paikassa.

Monet tilaajat haluavat jo eri vaihtoehtoja tutkiessaan tietää, millainen yrityksen taloudellinen tilanne on. Hankkimalla luottoluokitustiedon Luotettava Kumppani -raportille ja Zeckit-palveluun, voit osoittaa tilaajille olevasi myös taloudellisesti luotettava yhteistyökumppani. Näin näytät olevasi turvallinen valinta, ja saat kilpailuedun muihin yrityksiin nähden, jotka eivät ole lisänneet luottoluokituslogoaan näkyville Tilaajavastuun palveluihin.

Missä kaikkialla Tilaajavastuun palveluissa yrityksesi luottoluokituslogo näkyy?

Bisnoden luottoluokitus eli Rating

Rating on automaattinen ja jatkuva päivittäinen luottoluokitusjärjestelmä. Analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota, se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Rating sisältää yli 20 000 sääntövariaatiota. Ilman tuoreita tilinpäätöstietoja maksimireittaus on A.

Bisnoden Rating-luokat ovat:

AAA   Korkein luottoluokitus, luottoriski minimaalinen.

AA - Hyvä luottokelpoisuus, keskimääräistä pienempi luottoriski.

A - Luottokelpoinen, normaali luottoriski.

AN - Uusi yritys / tausta ei negatiivinen. Normaalia hieman suurempi luottoriski, pienehköä luotonantoa puolletaan.

Ei Rating - Tiedot ovat puutteelliset tai ristiriitaiset.

B - Epätyydyttävä, normaalia suurempi luottoriski.

C - Luotonantoa ei puolleta, luottoriski huomattava.

Voit lukea lisää luottoluokituksista Bisnoden nettisivulta. Voit ostaa Bisnoden luottoluokituslogon joko kestotilauksena (195 € + alv. / vuosi) tai määräaikaisena kertatilauksena (210 € + alv / vuosi). 

Lue lisää ja tilaa luottoluokituslogo Tilaajavastuun palveluihin näppärästi  täällä.


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja tapahtumajärjestämisen moniosaaja, joka suomen kielen maisterina taitaa myös pilkkujen tehokkaan viilaamisen. Tuula on tuonut mukanaan Tilaajavastuulle kasan uusia ideoita ja ihastuttavan naurun.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa