Luotettava Kumppani -pikatarkistus uudistui ja muutti Zeckit-palveluun

Luotettava Kumppani -pikatarkistus uudistui ja muutti Zeckit-palveluun-1

Onko sinulla joskus ollut tarve tarkistaa yrityksen Luotettava Kumppani -raportin status (eli onko yritys hoitanut tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet), mutta ei tarvetta itse raportille? Tällainen tilanne voi tulla eteen esimerkiksi silloin, kun vasta vertailet eri yrityksiä ja pohdit, kenen kanssa kannattaa alkaa yhteistyöhön.

Uudistimme vanhan Luotettava Kumppani -pikatarkistuksen, joka on nyt yhdistetty osaksi Zeckit-palvelua. Zeckit on yritystietopalvelu, josta löytyvät kaikki Suomen yrityksen taustatietoineen ja asiakasarvioineen, siis muutkin kuin Luotettavat Kumppanit. Luotettava Kumppani -pikatarkistus on tietysti saatavilla vain Luotettava Kumppani -yrityksistä.

Pikatarkistukseen teet näppärästi siirtymällä Zeckit-palveluun joko osoitteessa zeckit.com tai käyttämällä tilaajavastuu.fi-sivulta löytyvää pikatarkistus-hakua Palvelumme-sivun alalaidassa.

Hae haluamasi yritys ja avaa hakutuloksista klikkaamalla yrityksen selvityssivu. Zeckit-selvityksellä on kaksi näkymää: Zeckit-selvitys ja Luotettava Kumppani -pikatarkistus. Pääset liikkumaan eri näkymien välillä klikkaamalla välilehtiä:

Luotettava Kumppani -pikatarkistus_kuva_palvelusta

Pikatarkistuksen alalaidassa on symboli, joka kertoo yrityksen raportin tilan. Kuvassa näkyvän yrityksen raportin tulkinta on ”OK”, joten se on hoitanut kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet mallikkaasti. Lue lisää eri tulkintavaihtoehdoista täältä.

Muistathan, että Luotettava Kumppani -pikatarkastus ei kelpaa tilaajavastuulain mukaisena selvityksenä. Saat lain edellyttämän täydellisen raportin kirjautumalla Raportti-palveluumme. Zeckit-selvityksen puolelta löydät lisää hyödyllisiä tietoja helpottamaan päätöksentekoa eri yritysten välillä. Täältä voit lukea lisää Zeckitin tarjoamista tiedoista.

PS: Tiesithän, että tilaajavastuulaki edellyttää myös raporttien arkistointia. Uusi Raportti PRO -palvelumme hoitaa raporttien arkistoinnin puolestasi, joten sinun ei tarvitse enää murehtia hakemiesi raporttien arkistoinnista. Lue täältä, miksi Raportti PRO:ta kannattaa käyttää


Tuula Alanen

Tuula Alanen

Tuula on viestinnän ja tapahtumajärjestämisen moniosaaja, joka suomen kielen maisterina taitaa myös pilkkujen tehokkaan viilaamisen. Tuula on tuonut mukanaan Tilaajavastuulle kasan uusia ideoita ja ihastuttavan naurun.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa