30.08.2016

Verotusmenettelylaki ja rakennusala


Verotusmenettelylaissa säädetään siitä, millaisia tietoja eri tahojen on toimitettava Verohallinnolle tuloistaan, veroistaan ja toiminnastaan. Tarkistamalla ja täyttämällä veroilmoituksesi olet mukana toteuttamassa verotusmenettelylakia. Mitä sama laki tarkoittaa rakennusalalla?

Lue lisää
25.08.2016

Viisi syytä liittyä Luotettavaksi Kumppaniksi

Tilaajavastuulain mukaan tilaajan on selvitettävä ennen sopimuksen solmimista, että työtä alihankintana toimittava yritys on täyttänyt lakisääteiset velvoitteensa sopimuspuolena ja työnantajana. Toimittajayritys taas on velvollinen antamaan tilaajalle lain vaatimat todistukset.

Lue lisää
23.08.2016

Valvoja-käyttäjä, huomioi nämä!

Valvoja-palvelumme tarjoaa työn tilaajalle kätevän välineen toimittajien tilaajavastuutietojen seurantaan ja arkistointiin. Valvojan käyttö helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista ja säästää sinulta sekä aikaa että rahaa. Jotta saat Valvojasta kaiken hyödyn irti, kannattaa huomioida seuraavat asiat.

Lue lisää
16.08.2016

Tilaaja, näin helpotat paperityötä!

Tilaajavastuulain mukaan tilaajan on ennen sopimuksen tekemistä varmistettava, että sopimuskumppani on hoitanut lakisääteiset velvoitteensa. Toimittajan tilaajavastuudokumentit eivät tarkastushetkellä saa olla kolmea kuukautta vanhempia, ja jos sopimus jatkuu yli vuoden, on tiedot tarkastettava uudelleen 12 kuukauden päästä sopimuksen alkamisesta. Dokumentit on arkistoitava sopimuksen ajan sekä vähintään kaksi vuotta sopimuksen päättymisen jälkeen.

Lue lisää

Pysy aina ajan tasalla ja tilaa kirjoitukset sähköpostiisi

Suosituimmat kirjoitukset

Viimeisimmät kirjoitukset