5 + 1 markkinointivinkkiä Luotettavalle Kumppanille

 6 markkinointivinkkia Luotettava Kumppani.jpg

Oletko liittynyt Luotettava Kumppani -palveluun ja pohdit, kuinka voisit kertoa jäsenyydestäsi potentiaalisille asiakkaillesi? Helpottaaksesi työtäsi olemme koostaneet sinulle vinkkejä Luotettavan Kumppanuuden markkinointiin. Jäsenyydestä kertominen kannattaa, sillä Luotettava Kumppani -palvelu on jo tunnettu. Kertomalla jäsenyydestäsi annat yrityksestäsi luotettavan kuvan ja saat takuulla vastinetta rahoillesi. Hyödynnä vinkkejämme ja ota kaikki irti Luotettavasta Kumppanuudestasi!

Näin markkinoit Luotettava Kumppani -jäsenyyttäsi:

  1. Lisää logo verkkosivuillesi ja sähköpostisi allekirjoitukseen. Pääset lataamaan Luotettava Kumppani -logon ja lukemaan sen käyttöön liittyvän ohjeistuksen täältä (jos sinulla on vanha logomme käytössäsi, lataathan uuden logon käyttöösi oheisesta linkistä). Luotettavana Kumppanina voit valita käyttöösi joko neliönmuotoisen Olen Luotettava Kumppani -logon tai vaakasuuntaisen Luotettava Kumppani -logon.

  2. Lisää logo yrityksesi tarjouksiin ja markkinointimateriaaleihin. Lisää Luotettava Kumppani -logo markkinointimateriaaleihisi ja tarjouslomakkeisiisi. Luotettava Kumppani -logo on tunnettu, ja sitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää yrityksesi erilaisissa materiaaleissa.

  3. Käytä logoa esimerkiksi yrityksesi autoissa tai myymälän ikkunassa. Luotettava Kumppani -logo on käytössäsi, mihin ikinä sitä tarvitsetkin. Voit lisätä yrityksesi autoihin tai myymälän ikkunaan Luotettava Kumppani -logotarrat. Pyydä tarroja asiakaspalvelustamme sähköpostitse, niin postitamme sinulle pieniä määriä tarroja veloituksetta.

  4. Kerro Luotettavasta Kumppanuudestasi somessa. Sosiaalisen median kautta tavoitat runsaasti potentiaalisia asiakkaita. Kun mainitset Luotettavasta Kumppanuudestasi esimerkiksi yrityksesi Facebook-päivityksissä, annat yrityksestäsi positiivisen ja luotettavan kuvan. Voit kirjoittaa yrityksesi sometilin statukseen esimerkiksi ”Liityimme Tilaajavastuun Luotettavaksi Kumppaniksi” tai ”Olemme nyt Luotettava Kumppani!”. Voit myös kirjoittaa Luotettavasta Kumppanuudesta sisältöä nettisivuillesi. Finnsatin esimerkin blogitekstistä löydät täältä.

  5. Lataa Luotettava Kumppani -raporttisi ja liitä tarjoukseen. Lataa palvelustamme ilmaiseksi yrityksesi ajantasainen Luotettava Kumppani -raportti ja liitä se mukaan tarjouksiisi. Säästät asiakkaasi aikaa ja annat itsestäsi luotettavan kuvan, kun tarjouksen mukana on Luotettava Kumppani -raportti. Voit myös ohjeistaa asiakkaitasi hakemaan raportin itse palvelustamme.

    +1 Hyödynnä Zeckit-palvelua. Tiesithän, että Luotettavana Kumppanina saat lisänäkyvyyttä Zeckit-palvelussa. Zeckit-hausta löytyvät kaikki Suomen yritykset taustatietoineen ja asiakasarvioineen. Yrityksesi Luotettava Kumppani -jäsenyys näkyy hakutuloksissa sekä yrityksesi selvityksellä. Voit myös ladata käyttöösi ilmaisen Zeckit-widgetin, jonka avulla viestit yrityksesi läpinäkyvyydestä ja näytät saamasi asiakasarviot verkkosivuillasi. Lue widgetin käytöstä lisää täältä.

Tuntuuko hankalalta? Ei hätää, lisää Luotettavan Kumppanin markkinoinnista voit lukea Luotettava Kumppani -markkinointioppaastamme:

Lataa Luotettavan Kumppanin markkinointiopas!


Susanna Huurinainen

Susanna Huurinainen

Susanna on viestinnän rautainen ammattilainen, joka huolehtii siitä, että tieto kulkee sujuvasti. Susannalla on pitkä kokemus Tilaajavastuun palveluista, ja hän jakaa asiantuntemustaan blogikirjoituksissaan.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa