9 + 1 syytä olla Luotettava Kumppani

9+1syyta_olla_Luotettava_Kumppani.jpg

Luotettava Kumppanuus kuulostaa hyvältä. Se kertoo yrityksesi olevan luottamuksen arvoinen ja hyvä kumppani. Mutta mitä hyötyä siitä on yrittäjälle? Tässä kymmenen vinkkiä, miten voit hyötyä Luotettava Kumppani -jäsenyydestä yritystoiminnassasi.

  1. Luotettavuudesta viestiminen. Luotettava Kumppanuus viestii asiakkaillesi, että teet asiat oikein. Asiakkaasi voivat olla varmoja, että huolehdit yhteiskunnallisista vastuistasi, kuten veroista ja eläkemaksuista ja hoidat hommat muutenkin rehdisti.

  2. Vähemmän epämukavaa paperinpyörittelyä. Tämähän on aivan selvä: Luotettavana Kumppanina byrokratialta ja erilaisten papereiden täyttämiseltä säästyneen ajan voit käyttää esimerkiksi rentoutumiseen tai muiden töiden tekoon. Anna siis meidän hoitaa tylsimmät työt puolestasi!

  3. Saat käyttöösi Luotettava Kumppani -logon. Vihreä tarra liikkeesi ikkunassa tai yrityksesi auton kyljessä kiinnittää ohikulkevien ihmisten huomion. Voit myös lisätä Luotettava Kumppani -logon nettisivuillesi ja kertoa luotettavuuden ilosanomaa somessa. Saat yrityksellesi ylimääräistä huomiota ja ehkäpä uusia asiakkaitakin. Voit pyytää tarrojen postittamista asiakaspalvelustamme! Sähköisen logon löydät nettisivuiltamme.

  4. Sähköiset palvelusetelit. Luotettavana Kumppanina helpotat sähköisten palveluseteleiden käyttöä yrityksessäsi, sillä Luotettava Kumppanuus tekee mahdolliseksi palveluntuottajien kelpoisuuteen liittyvien lakisääteisten tietojen tarkistamisen automaattisesti. Lue lisää täältä.

  5. Lakien ja vakuutusten noudattaminen. Luotettava Kumppanuus kertoo, että yrityksessäsi noudatetaan lakeja sekä sen, onko vakuutuksesi voimassa. Tilaajat tietävät, että yrityksessäsi noudatetaan tilaajavastuulain velvoittamia lakeja.

  6. Yhteisöllisyys. Luotettavana Kumppanina pääset osaksi luotettavaa yhteisöä, jossa on sinun lisäksesi 57 300 muuta Luotettavaa Kumppania (lukumäärä päivittyy etusivullemme). Tätä yhteisöä ei kannata ohittaa!

  7. Kilpailukykysi parantuu. Byrokratialta säästetty aika, luotettavuudesta viestiminen ja asioiden oikein tekeminen parantavat kilpailukykyäsi, sillä asiat ympärilläsi hoituvat läpinäkyvästi, ja tehokkaasti. Kelkasta jäävät ne tahot, jotka eivät ole Luotettavia Kumppaneita.

  8. Saat lisänäkyvyyttä Zeckit-palvelussa. Asiakas voi rajata Zeckit-palvelussa hakunsa Luotettaviin Kumppaneihin, joten he löytävät helpommin juuri sinun luotettavan yrityksesi luo, olipa kyseessä pintaremontti tai uudet rakennekynnet. Lue Zeckit-palvelusta lisää tästä.

  9. Suosittelut. Luotettavana Kumppanina voit suositella palvelua myös muille tuntemillesi yrittäjille tai edellyttää yhteistyökumppaneiltasi Luotettavaa Kumppanuutta. Samalla Luotettava Kumppani -verkosto laajenee, ja voit olla aina varmempi, että olet tekemisissä luotettavien tahojen kanssa.

  10. Olet luotettava myös lähimmäisillesi. Epäileekö kumppanisi tai ystäväsi sinua hämärähommista? Ei hätää, Luotettavana Kumppanina voit taata, että todellakin olit viime perjantaina ylitöissä!

Keksitkö lisää Luotettava Kumppani -palvelun hyötyjä? Jos keksit, niin huikkaa meille somessa!

Liity Luotettavaksi Kumppaniksi


Milla Pesonen

Milla Pesonen

Milla on valtiotieteiden maisteri ja media-alan ammattilainen, jonka taitavissa hyppysissä syntyy niin kirjoitettua kuin visuaalistakin viestintää. Milla liittyi Tilaajavastuun joukkoihin loppuvuodesta 2017.

Katso kaikki hänen kirjoituksensa